Nieuw samenwerkingsverband WoonGoed 2-Duizend & Volta Limburg

01 september 2017

 

Deze week zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Volta Limburg. Volta Limburg is vanaf 1 oktober werkzaam als nieuwe onderhoudspartner van WoonGoed 2-Duizend.

Op 29 augustus werd op ons kantoor in Reuver de overeenkomst, onder het genot van een stukje vlaai, getekend door de heer Michiels (directeur Volta Limburg) en mevrouw Wiebes (directeur-bestuurder WoonGoed 2-Duizend).

Volta Limburg is een ervaren partij die samenwerkt met meerdere woningcorporaties. Zij zal vanaf 1 oktober 2017 het storingsonderhoud aan individuele CV-, MV-, WTW- en airco- installaties in onze huurwoningen op zich nemen.

Vanaf 2018 is Volta Limburg ook de onderhoudspartner voor het jaarlijks onderhoud aan deze installaties. Ook de eventuele vervanging van CV-installaties behoort dan tot hun werkzaamheden.

Samen streven we naar verduurzaming van de installaties, wat niet alleen het milieu, maar ook u als huurders ten goede komt.

Wij hebben er vertrouwen in dat onze huurders zo de beste service krijgen en we kijken uit naar een prettige samenwerking!