Organisatie

Wie zijn wij?   
WoonGoed 2-Duizend bestaat in 2017 uit een groep van 54 toegewijde medewerkers. Samen zijn wij verantwoordelijk voor ruim 5.700 woningen, garages en bedrijfsruimtes in de gemeenten Beesel, Echt-Susteren, Roermond (Swalmen), Maasgouw(Ohé en Laak en Stevensweert) en Roerdalen. Daarnaast zijn we in de gemeenten Den Haag en Delft partner van studentenhuisvester DUWO. 

Leiding
Per 1 januari 2017 is mevrouw José Wiebes - Van Kasteren benoemd tot directeur-bestuurder van WoonGoed 2-Duizend. 

Wij werken niet alleen
Dat kunnen en willen wij ook niet. Samen met onze belanghouders komen we verder bij thema’s die wij belangrijk vinden. Zoals wonen, zorg en werken. Onze belanghouders zijn ons dan ook dierbaar. We hebben er veel: individuen, groepen, organisaties en instellingen.

Onze belanghouders zijn ons dierbaar
We kunnen onze belanghouders in drie groepen verdelen:

  1. Onze directe belanghebbenden: dit zijn onze huurders, de wijkbewoners en de gebruikers van maatschappelijk vastgoed zoals gemeenschapshuizen. We verbinden ons met hen. Dat doen we om op die manier vraag en aanbod zo goed mogelijk op elkaar te kunnen afstemmen.
     
  2. Onze maatschappelijke partners: dit zijn gemeenten, onze collega-corporaties in de regio en onze partners in de keten Wonen-Zorg-Welzijn. Zij richten zich allemaal, net als ons, op het invullen van de maatschappelijke agenda. Zoals het zorgen voor voldoende woningen, voor een goede verdeling van woningen en voor leefbare en aantrekkelijke wijken. Dat doen we ieder vanuit onze eigen rol. 
     
  3. Onze maatschappelijke belanghouders: dit zijn bijvoorbeeld overheden zoals Provincie Limburg. Zij vinden een goede corporatie belangrijk. Met elkaar bepalen we onze visie op de samenleving. Ook kijken we welke rol we daarin willen vervullen.