Over ons

Wat doen wij?

We verhuren woningen
Goed Wonen is Goed Leven. Dát doet u bij WoonGoed 2-Duizend. U vindt onze woningen in verschillende wijken en dorpen in Echt-Susteren, Maasgouw (Ohé en Laak en Stevensweert), Roermond (Swalmen), Beesel en Leudal (Roggel). Wij zijn er voor mensen met een smalle beurs voor wie een eigen woning niet betaalbaar is.

Daarnaast hebben wij van tijd tot tijd duurdere woningen en appartementen te huur of te koop. Zo bieden wij woonruimte voor een breed publiek maar steeds met de nadruk op mensen die een betaalbare huurwoning zoeken.

We ontwikkelen projecten
We houden ons hierbij vooral bezig met het ontwikkelen en beheren van onze bestaande woningvoorraad. Maar we breiden deze ook nog in beperkte mate uit. We houden daarbij rekening met de wensen van de huurders en kopers:

  • We besteden aandacht aan wonen en zorg;
  • We bieden goede en voldoende woningen voor een brede doelgroep van sociale huisvesting;
  • We willen dat het goed, schoon en veilig wonen is in onze buurten en wijken. Daar zetten we ons graag SAMEN met onze huurders voor in. Hiervoor hebben we al BuurtTeams in het leven geroepen in Echt en Swalmen. Deze aanpak is succesvol en zullen we dan ook verder uitbreiden.

We verkopen woningen
In 2017 bieden we (zeer) incidenteel woningen te koop aan die we niet meer verhuren. Dit aanbod vindt u op www.koopbijwoongoed.nl
We verkopen ook nieuwbouwwoningen. Deze adverteren we bij verschillende makelaars in Noord- en Midden-Limburg.