Betaling van de huur

Bij het aangaan van een huurovereenkomst geeft u aan dat u elke maand tijdig uw huur zult betalen. Bij WoonGoed 2-Duizend verloopt deze huurbetaling via automatische incasso. U geeft hierbij een eenmalige machtiging af aan ons. Vervolgens wordt uw huurbedrag elke maand automatisch door ons afgeschreven.

Voordeel hiervan is dat u nooit kunt vergeten uw huur te betalen. Vanzelfsprekend bent u er wel zelf verantwoordelijk voor dat er op de afschrijvingsdatum voldoende geld op uw rekening staat. Een ander voordeel van betaling via automatische incasso is dat u het huurbedrag niet zelf in hoeft te voeren en foutjes in de betaling op deze manier voorkomen worden. Ook wanneer u er van op de hoogte wordt gesteld dat het huurbedrag verandert, hoeft u dit niet zelf aan te passen.

 

Heeft u betalingsproblemen of verwacht u deze door welke omstandigheden dan ook?

Laat het ons weten! Wij denken met u mee. Hoe eerder u dit bij ons meldt, hoe makkelijker de oplossing vaak is. Wanneer u uw huur niet op tijd betaalt, zoeken wij telefonisch contact met u om u op uw betalingsachterstand te wijzen. Mochten wij u telefonisch niet kunnen bereiken, dan ontvangt u een schriftelijke "laatste aanmaning". Dit is een brief waarin wij u dringend verzoeken de achterstand te voldoen.