Energie besparen

Wij vinden het belangrijk om zuinig om te gaan met energie. Daarom bouwen we duurzaam, met duurzame producten en materialen. Ook bouwen we huizen die zuinig in energie zijn. Wanneer we een woning opknappen voeren we zoveel mogelijk maatregelen om energie te besparen.

Natuurlijk kunt u ook veel zelf doen om energie te besparen. Graag geven we u tips. Daarmee bespaart u dan natuurlijk ook op uw energierekening. Kies bijvoorbeeld voor WoonEnergie. Of plaats zonnepanelen op uw dak als u hiervoor wordt benaderd door WoonGoed 2-Duizend. Goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee! 

Wij bouwen huizen die zuinig in energie zijn
Al onze woningen ouder dan tien jaar hebben een energielabel. Ons doel is dat onze woningen in 2020 gemiddeld een B-label hebben. Daar werken we nu hard aan.

Energielabel A++ (donkergroen) is zeer zuinig, energielabel G (rood) is zeer onzuinig. Bij het energielabel hoort ook een rapport. Hierin leest u wat de eigenschappen van de woningen zijn, welke adviseur het energielabel afgegeven heeft en hoe we de woning energiezuiniger kunt maken.

WoonEnergie

WoonEnergie is een energieleverancier voor woningcorporaties en hun huurders. Zijn zijn bewust bezig met het besparen van energie en hebben allerlei tips om uw energiekosten te verlagen. Aanmelden bij WoonEnergie kan eenvoudig via www.woonenergie.nl. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om eventueel over te stappen. Zij regelen de rest, zonder kosten voor u en helpen u zo stap-voor-stap op weg naar een lagere energierekening. 

Plaats zonnepanelen op uw woning
Helpt u graag mee aan een duurzamere wereld? Wilt u graag minder energie verbruiken? En wilt u tegelijk geld besparen? Dan zijn zonnepanelen een mooie optie.

Bespaar zelf energie! Deze tips helpen
Wij nemen maatregelen om energie te besparen. Maar u kunt ook zelf snel en makkelijk energie besparen. Lees hier onze energietips.